Udgivet tir d. 12. maj 2020, kl. 15:11

I søndags havde vi den foreløbigt sidste podcastprædiken fra Skt. Lukas Kirke i denne omgang, og det skyldes en glædelig nyhed. Nemlig den, at kirken åbner så småt op igen fra mandag d. 18. maj, og vi glæder os utrolig meget. Vi kender endnu ikke retningslinjerne og ved derfor heller ikke, hvordan, og under hvilke vilkår, vi kan byde jer velkommen tilbage.

Under nedlukningen har vi holdt kontakten med menigheden via podcastprædiken alle søn- og helligdage, vi har uddelt hveder, sendt blomster og breve, afholdt online bibelmeditation, haft trompetkoncerter i kirketårnet og meget mere. Om lidt begynder vi at kunne lave kirke på den fysiske måde igen, så der bliver skruet en lille smule ned for nogle af de nye aktiviteter. Men det meste er helt sikkert kommet for at blive i en eller anden form. Det kommer I til at høre mere om.

Lørdag d. 2. maj havde vi besøg af Marie-Astrid, Rasmus og Sebastian fra journalisthøjskoen, der har lavet en lille reportage fra vores tårnkoncerter. Se med her:

Kategorier Nyheder