Udgivet ons d. 20. maj 2020, kl. 11:36

Kirken er åben igen. Men hvad betyder det? I Skt. Lukas Kirke betyder det, at der foreløbig kun er adgang til kirkerummet under planlagte gudstjenester og kirkelige handlinger. Der er højmesser på alle søn- og helligdage kl. 10.00 – dog uden nadver, og vi må indtil videre være 52 personer i kirken udover personalet.

Forsamlingsforbuddet på max 10 personer gælder stadig udenfor kirkens bygninger, så det er ulovligt at forsamle sig udenfor kirkens døre i forbindelse med gudstjenester, bryllup og barnedåb – bisættelser og begravelser er dog undtaget forsamlingsforbuddet. 

Kirkekontoret holder igen åbent for personlige henvendelser alle hverdage 9-13, samt torsdag 16-18. Vi vil dog gerne opfordre til, at man klarer så meget som muligt via mail og telefon fortsat.

Alle kirkens øvrige aktiviteter og arrangementer er endnu indstillede, herunder også kirkekaffen efter gudstjenesterne, men vi arbejder på at kunne åbne for nogle tilpassede aktiviteter, der overholder coronaretningslinjerne, inden alt for længe.

Vi glæder os til at se jer igen!

Kategorier Nyheder