Spire-, junior- og ungdomskor har plads til nye sangere

# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet onsdag d. 5. august 2020, kl. 11:06
Spire-, junior- og ungdomskor har plads til nye sangere

Sankt Lukas Kirke har i samarbejde med Langenæskirken et ambitiøst og sjovt børnekortilbud. Korene optager nye sangere efter sommerferien og første øvegang er mandag d. 17. august.

Spirekor: 1. - 3. klasse, mandage kl. 15.00 – 16.00

Juniorkor: 3. - 5. klasse, mandage kl. 16.00 – 17.25

Aarhus Pigekantori: fra 6. klasse, mandage kl. 16.45 – 18.35

Hos os er det spændende at gå til kor. Og man bliver altid glad, når man synger! Vi har høje ambitioner med korsangen og ønsker at give korsangerne de bedste muligheder for at udvikle sig sangligt og musikalsk og samtidig have det sjovt. Korene øver i sognelokalerne i Sankt Lukas Kirke og synger ved koncerter, musikgudstjenester og andre arrangementer.

Det er gratis at synge i korene.

Alle sangglade piger er meget velkomne til at møde op og afprøve korstemningen mandag d. 17. august. Vi ses!