Udgivet man d. 4. jan 2021, kl. 08:00

Retningslinjer og restriktioner ændrer sig hele tiden overalt i samfundet. Som situationen ser ud pr. 4. januar gælder følgende for Skt. Lukas Kirke:

Grundet den delvise nedlukning af samfundet er al konfirmandundervisning tilrettelagt som hjemmearbejde frem til 17. januar.

Kirkekontoret holder åbent indenfor den normale åbningstid, men vi opfordrer til at ordne så meget som muligt via telefon eller mail. Det vil dog være muligt at komme ind på kontoret, hvis det er nødvendigt.

Alle andre aktiviteter end højmesser er aflyst frem til 17. januar, men fra den 4. januar vurderer sundhedsmyndighederne, at det er forsvarligt at afholde højmesser, af max 45 min. varighed og med de gældende retningslinjer vedrørende areal- og afstandskrav, udluftning, god hygiejne og brug af mundbind.

Kategorier Nyheder