Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Udskudt - "​Min russiske families liv og skæbne" - foredrag ved Pernille Bendtsen

MAJ
03

Udskudt - "​Min russiske families liv og skæbne" - foredrag ved Pernille Bendtsen


Dato Tirsdag d. 3. maj 2022, Kl. 19:00 til kl. 23:00
Sted Sankt Lukas Kirkeplads 1, Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C
Medvirkende
Anne Pernille Bendtsen
Pris
Gratis
Udskudt - "​Min russiske families liv og skæbne" - foredrag ved Pernille Bendtsen

Vi var mange, der glædede os til at høre vores kordegn Pernille fortælle sin russiske families historie den 3. maj i år. Men i februar invaderede Rusland Ukraine, og det medførte, at vi i menighedsrådet satte tidspunktet, ikke foredraget på dagsordenen. Pernille deltog naturligvis også i drøftelserne. Vi er alle enige om, at foredraget skal holdes, men konklusionen blev, at vi udsætter foredraget til den ulykkelige krig hører op.


Min russiske families liv og skæbne 

ved cand. phil. i russisk Anne Pernille Bendtsen

"Jeg sidder på gulvet i en lejlighed i Moskva i 2012. Lejligheden, forstærket med jerndør og med gitre for vinduerne, har jeg arvet efter min russiske eksmand og svigermor, som døde med få måneders mellemrum. Jeg har tømt skuffer og skabe, og dér på gulvet, ud af bunken af breve, diplomer, attester, billeder og appelskrivelser, udfolder sig historien om en sovjetisk families tragiske skæbne - en verden, jeg naivt giftede mig ind i som ganske ung russiskstuderende.... "

Kom og hør vores kordegn Anne Pernille Bendtsen folde sin russiske families historie ud med humor og intellekt i et spændende billedforedrag om de menneskeskæbner, der gemmer sig bag historieskrivningens nøgterne fakta.