MAJ

Dato Tirsdag d. 3. maj 2022, Kl. 19:00 til kl. 23:00
Anne Pernille Bendtsen
"​Min russiske families liv og skæbne" - foredrag ved Pernille Bendtsen

Min russiske families liv og skæbne

ved cand. phil. i russisk Anne Pernille Bendtsen

"Jeg sidder på gulvet i en lejlighed i Moskva i 2012. Lejligheden, forstærket med jerndør og med gitre for vinduerne, har jeg arvet efter min russiske eksmand og svigermor, som døde med få måneders mellemrum. Jeg har tømt skuffer og skabe, og dér på gulvet, ud af bunken af breve, diplomer, attester, billeder og appelskrivelser, udfolder sig historien om en sovjetisk families tragiske skæbne - en verden, jeg naivt giftede mig ind i som ganske ung russiskstuderende.... "

Kom og hør vores kordegn Anne Pernille Bendtsen folde sin russiske families historie ud med humor og intellekt i et spændende billedforedrag om de menneskeskæbner, der gemmer sig bag historieskrivningens nøgterne fakta.