Dato Fredag d. 17. december 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Maestra og Aarhus Pigekor
75 kr. / 50 kr. (børn og stud.)
Julekoncert med Aarhus Pigekor og Maestra

Aarhus Pigekor og Maestra, 2 pigekor i topklasse med hver sin musikalske profil - giver i år en fælles julekoncert i Skt. Lukas Kirke. Koncerten starter med en nordisk afdeling med vinterlige sange, og bevæger sig derefter over i afdelinger med danske salmer i nye arrangementer og andre kendte juletoner. Korene synger afdelinger hver for sig og samles også i en række storslåede fællesnumre.

Maestra er et århusiansk pigekor under Aarhus Musikskole, ledet af Malene Rigtrup. Koret synger moderne vokalmusik fra hele verden - fra folkemusik fra Finland og Bulgarien til fængende pop-hits. Koret består af 25 sangere imellem 16 og 25 år. Udover mange, stemningsfulde kirkekoncerter, har koret sunget så forskellige steder som fx SPOT-festival, Musikhuset Aarhus og live på både DRK og DR3. Desuden har vi optrådt med bl.a. Who Killed Bambi, Asbjørn og Sanne Salomonsen.

Aarhus Pigekor er ligeledes tilknyttet Aarhus Musikskole og ledes af Birgitte Næslund Madsen. Korets repertoire er fortrinsvist klassisk med en forkærlighed for både traditionel og nyskabende kormusik, der ofte ledsages af et koreografisk og visuelt udtryk. Koret består af 28 sangere i alderen 16-25 år. De seneste 10 år har koret vundet en række internationale konkurrencer og indspillet og udgivet adskillige roste cd’er og videoproduktioner.

Billetter sælges i forsalg via place2book. Voksne: 75 kr Børn, unge, studerende: 50 kr (evt. resterende billetter sælges i indgangen)

Dørene åbner kl. 19.00.