Begivenheden har allerede fundet sted.

MAR

Dato Lørdag d. 5. marts 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Astrofysiker Ole Eggers Bjælde og MoonBee + The Astronaut
120,00 kr. Studerende 60,00 kr.
Århundredets Festival - Foredrag & koncert: Rejsen til Mars

FOREDRAG OG KONCERT: TUREN GÅR TIL PLANET B?

En udpint, krigs- og katastroferamt jord. Ugæstfrie marsboere. En astronaut efterladt alene på den golde, røde planet...

Der er tænkt og skrevet meget om menneskets rejse til Mars. Ofte med dystre og postapokalyptiske undertoner, men har det hold i virkeligheden? Bliver de første bemandede marsmissioner et resultat af behovet for en planet B, eller bare fordi vi kan?

Denne aften rejser vi ud i rummet i litteraturens, musikkens og videnskabens navn. Sammen med astrofysiker Ole Eggers Bjælde ser vi nærmere på, hvordan man i de seneste 70 års science fiction-litteratur har behandlet rejser til Mars. Hør, hvad de største revolutioner i rumudforskningen har budt på og hvordan fremtiden ser ud med genbrugsraketter, nye månelandinger, marsmissioner, rumturisme og meget andet.

Og bliv henført til outer space, når den intergalaktiske pop-eventyrer MoonBee + The Astronaut tilsætter arrangementet et musikalsk stjernedrys med sin fængende astropop, der er inspireret af rumrejser og det uendelige univers.

Billetter kan købes via folkeuniversitet.

Pris: 120,00 kr. Studerende 60,00 kr.