Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 17. februar 2022, kl. 17:00
Studerende fra DMJX
Journalistik om kirken, i kirken

Skt. Lukas Kirke bliver scene for 25 studerende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, som inviterer til live event d. 17. februar fra klokken 17.

Foran et live publikum vil de studerende udfolde skarpe, rørende, tankevækkende og ikke mindst underholdende emner om kirke og tro.

Event 1 tekst:

Lukkede barer, fodkrammere og sved under mundbindet er fortid!

Studerende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole vil derfor gerne invitere til begravelse for de coronarestriktioner, som nu endelig er ophørt.

Begravelsen finder sted i Sankt Lukas Kirken, torsdag d. 17. februar 2022 klokken 17.00.

Det er ganske GRATIS at deltage.

Begravelsen er en del af et større event, hvor du bl.a. også kan opleve live Poetry Slam og få et indblik i nogle Aarhus’ små skjulte perler. Rækken af events starter klokken 17.00 og slutter klokken 21.00, og du bestemmer selv, hvilke events du deltager i.

Vi glæder os til at se dig!

NB:

Der vil være events i kirken fra:

17.00-18.15

18.45-20.45

Event 2 tekst:

✨? LIVE-EVENT ?✨

Vi er et hold kommunikationsstuderende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, der er klar til at indtage kirkegulvet for en aften. Og vi lover det bliver fedt! Så hiv en ven eller to med, og kom til et anderledes event fyldt med Aarhus’ skjulte skatte og forførende, poetiske ord ?

Det kræver intet af dig andet end forventningsglæde og nysgerrighed. Vi glæder os enormt til at møde jer efter de mange måneder hjemme under dynen med nedlukninger.

Vi sørger naturligvis for drikkevarer.

Program:

18.45: Ankomst