Dato Tirsdag d. 6. december 2022, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Vox Mariæ dirigeret af Severin Korsgaard
Unge u. 25 år og studerende: 50 kr. Voksne: 80 kr.
Stemningsfyldt julekoncert med Vox Mariæ

Vox Mariæ byder indenfor til stemningsfyldt julekoncert med et bredt julerepertoire med både danske og internationale juleklassikere. Deriblandt nogle af de fem julesange, koret senest har indspillet, som bliver udgivet på diverse streamingtjenester i løbet af december.

Vox Mariæ er et ambitiøst arbejdende klassisk kor for kvinder i alderen 20-35 år. Koret har base i Skt. Lukas Kirke i Aarhus og ledes af dirigent Severin Korsgaard. Koret har, siden det blev stiftet i 2012, udviklet sig til at være blandt de dygtigste amatørkor i Aarhus. Kendetegnende for Vox Mariæ er en klar nordisk klang, selvom koret synger musik af både danske, skandinaviske og internationale komponister.

Musikken er a capellamusik for kvindestemmer fra forskellige perioder – dog har koret en forkærlighed for den danske sangskat samt nordiske værker fra det 20. og 21. århundrede. Vox Mariæ arbejder mod et modent, kreativt og seriøst udtryk; både i forhold til klang, repertoirevalg, musikalitet og det visuelle udtryk.

Gennem årene har Vox Mariæ samarbejdet med instrumentalister fra det aarhusianske musikliv, sunget koncerter rundtom i Danmark, været på koncertturné i udlandet og indspillet flere satser, som kan findes på diverse streamingtjenester.

Billetter købes i døren:

Unge u. 25 år og studerende: 50 kr.

Voksne: 80 kr.