Dato Fredag d. 15. juli 2022, kl. 16:00
Pojken Flensborg (p) // Hans Mydtskov (s) // Torben Bjørnskov (b) // John Riddell (dr)
100 kr.

Pojken Flensborg Quartet

Pojken Flensborg (p)

Hans Mydtskov (s)

Torben Bjørnskov (b)

John Riddell (dr)

Musikken til denne koncert er komponeret over en periode på 10 dage i april 2020, hvor verden stod stille som følge af den første coronanedlukning af Danmark. Materialet blev indspillet på musikkonservatoriet i Odense på to dage i august 2020, med alle musikere tæt sammen i den samme sal, og udgivet i 2021. Der er ingen overdubs, og alle numre blev indspillet næsten udelukkende som first takes. Det er den samme ånd i musikken som musikerne vil forsøge at fastholde ved denne koncert i Skt. Lukas Kirke.

Musikken repræsenterer et personligt og ærligt vidnesbyrd om den situation ikke kun musikere, men alle mennesker befandt sig i i den periode

Anmeldelse fra Niels Overgård, Jazznyt:

"Det er meget let at holde af Pojken Flensborg Quartets nye plade Open. Den er helt bogstavligt åben og byder velkommen til et melodisk balladefyldt univers, hvor musikerne med ligefremhed går ind i pianisten Pojken Flensborgs kompositioner...Skru ned for farten - og lyt til Pojken Flensborg Quartet - det er forebyggende og sundt for krop og hjerne."