Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

De første kristne - sommerferie i kirken

JUN
29

De første kristne - sommerferie i kirken


Dato Onsdag d. 29. juni 2022, Kl. 09:00 til kl. 15:00
Sted Langenæskirken, Kirkedammen 2, 8000 Aarhus C
Medvirkende
For børn i 3.-4. klasse
Pris
Gratis, men kræver tilmelding
De første kristne - sommerferie i kirken

LEG - SJOV - MUSIK - NATUR - DANS - ROLLESPIL

'De første kristne' er et frivilligt og gratis minikonfirmandtilbud fra Skt. Lukas Kirke, Sct. Pauls Kirke og Langenæskirken til alle børn i Aarhus i 3.-4. klasse. Igennem leg og kreativitet udforsker vi sammen folkekirkens traditioner og tankerne bag i den første uge af sommerferien. 

De første kristne - sommerferie i kirken

Mandag d. 27. juni - fredag d. 1. juli. Kl. 9-15 alle dage, bortset  fra torsdag, der bliver længere, da vi skal holde vikingefest!
Vi mødes i Langenæskirken, Kirkedammen 2 hver morgen, herfra går dagens program i gang og vil bringe os rundt omkring i lokalområdet. Ugen vil bestå af mange forskellige aktiviteter, bundet sammen af en overordnet rollespilsfortælling. Børnene får ved ankomsten tildelt en rolle, et kostume og en familie. Og sammen går vi igennem en tidsportal til vikingetiden.

Rollespil, leg og bibelfortællinger

Med afsæt i et vikingeunivers vil vi lave rollespil om de første kristne. Undersøge ældgamle kristne traditioner, lave bål, gå på opdagelse i skoven og bygge vores egen kirke. Vi vil arbejde med gamle håndværk, kæmpe med sværd og skyde med bue og pil, synge og danse, få nye venner og have det rigtig sjovt. Vi har vikingetøj til alle, men hvis du selv har rollespilsvåben og tøj, må du gerne medbringe det. HUSK tøj der passer til dagens vejr! Torsdag vil vi gerne beholde børnene til lidt senere og holde en vaskeægte vikingefest. Børnene skal have en frokostmadpakke med alle dage. Vi sørger for snacks og drikkevarer og aftensmad torsdag.