Dato Søndag d. 4. december 2022, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Præst Vibeke Houmøller, musikerne Sara Grabow og Mia Guldhammer
Musikgudstjeneste med Grabow og Guldhammer

2. søndag i advent medvirker duoen Grabow og Guldhammer ved en gudstjeneste, hvor julens toner veksler og blander sig med ord til eftertanke.

Sammen udforsker Sara Grabow og Mia Guldhammer klangfulde rum, stærke melodier og kraftfulde tekster.

Musikken bevæger sig i et poetisk univers bestående af stemmer og strengespil, med rødder tilbage fra folkemusikken ind i et filosofisk univers, der er med til at skabe ro i sjælen.

To stærke kvindestemmer – en lys og en mørk – der på deres helt egen særlige facon, trækker essensen af visdom ud af ældgamle sange – så de vigtige menneskelige grundfortællinger fortælles på ny og bevæger nye hjerter.

Velkommen til en smuk og anderledes optakt til julen!

Efter gudstjenesten byder vi på en kop varmt og lidt sødt til ganen.