Dato Onsdag d. 18. januar 2023, Kl. 19:00 til kl. 19:45
CALA
Fordybelseskoncert

FORDYBELSESkoncerter er en koncertform, hvor publikum får mulighed for at slappe af, give sig hen og fordybe sig i musikkens verden og få en pause fra den pulserende verden udenfor.

Publikum ligger på yogamåtter med puder og tæpper. Der bliver ikke klappet mellem numrene, og både artist og publikum får mulighed for at opnå et anderledes fokus og nærvær omkring musikkens univers.

Kunstneren der vil indtage fordybelsesrummet med os er århusianske CALA - lyden af en 25-årig, der både er fortabt og forgabt i ungdommen.

I efteråret '22 udgav CALA sit roste debutalbum ‘WE’RE STILL YOUNG’ - en titel, der ligesom musikken rammer ned i et virvar af tvivlstanker, frygt, frihed og neonoplyste nætter. Numrene er pakket ind i et alternativt popunivers, der byder på både hviskende og stormende udtryk.

Bag navnet CALA finder du Caroline Fjerbæk Olsen. Til denne fordybelseskoncert spiller hun helt alene med sin guitar, og hun tillader publikum at komme helt ind bag paniske tanker og uflatterende følelser, dog drysset med ungdomsmagi. Det er en invitation direkte ind i det univers, der findes bag den smilende facade og insta-stories.

“Jeg tror dette koncertformat kan give nogle helt nye dimensioner til min musik. Her handler det meget mere om musikken og teksterne, og om at være i nuet. Jeg glæder mig vildt meget til at se, hvordan mine sange kan finde helt ind til kernen, når publikum har lukkede øjne og bare lytter”, fortæller Caroline.

Vi glæder os også!

Koncerterne er arrangeret i samarbejde med Uncover Music og støttet af Aarhus Kommunes pulje KoSA, der støtter samspillet mellem kultur og sundhed.

Vi har måtter og tæpper, men kom i god tid, da der er begrænset antal pladser.