Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Torvedagskoncert

OKT
28

Torvedagskoncert


Dato Lørdag d. 28. oktober 2023, Kl. 12:00 til kl. 12:30
Sted Sankt Lukas Kirkeplads 1, Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C
Medvirkende
Det Ny Kammerkor dirigeret af Anders Gaden
Pris
Gratis
Torvedagskoncert

TORVEDAGSKONCERT LØRDAGE KL. 12 I OKTOBER & NOVEMBER 2023

Velkommen til efterårets Torvedagskoncerter. De populære 1⁄2 times koncerter byder igen på spændende og varierede programmer. Kom indenfor og nyd rummet og musikken.

Lørdag d. 28. oktober

Det Ny Kammerkor synger en perlerække af korsatser fra den romantiske periode af komponister som Mendelssohn, Grieg, Brahms og Bruckner. Det Ny Kammerkor består af 40 sangere og har, siden koret blev stiftet i 2000, været et amatørkor med høje musikalske ambitioner. Koret er under løbende udvikling og søger konstant at udfordre sig selv ved blandt andet at deltage i internationale korkonkurrencer. Her kan nævnes, at koret vandt kategorien for kammerkor ved den Internationale Korfestival Canta al Mar i Calella, Spanien i oktober 2016.

Senest har koret sunget Johannespassionen af J. S. Bach i et samarbejde med Aalborg Symfoniorkester og i 2022 turneret Danmark rundt med koncertprojektet ’Ravnekost og slagere’. En gennemkomponeret koncert af Østen Ore til tekster fra Simon Grotrians digtsamling af samme navn. 

Korets dirigent har siden dets stiftelse været Anders Gaden, tidligere organist ved Helligåndskirken i Aarhus, nu rektor ved Vestervig Kirkemusikskole.

Varighed 30 minutter. Gratis entré.