Dato Søndag d. 18. december 2022, kl. 17:00
EVE dirigeret af Birgitte Næslund, Junior EVE dirigeret af Lene Juul Langballe
Billetter koster 80 kr. i forsalg. 60 kr. for studerende + gebyr.​
Julekoncert med EVE

Smuk og stemningsfuld julekoncert med det unge kvindekor EVE i Skt. Lukas Kirke.

Dansk og nordisk julemusik – med tindrende klange af klokker og sne fra det kolde nord og med varme juletekster - og undervejs i koncerten tænder vi lys i mørket.

Ved koncerten medvirker også korets 'yngre søster', Junior EVE.

Dirigent Birgitte Næslund Madsen (EVE) og Lene Juul Langballe (Junior EVE).

EVE består af ca. 25 sangere i alderen 16-24 år. Det ambitiøse kor har markeret sig nationalt og internationalt ved deltagelse i en række større koncertbegivenheder, konkurrencer og tv-optrædener og har som en særlig del af sin profil en forkærlighed for musik af folkemusikalsk oprindelse, både fra Danmark, Norden og de baltiske lande. EVE ledes af Birgitte Næslund Madsen, der også har stiftet koret i 2008, som et tilbud til de særligt sanginteresserede elever på Egaa Gymnasium. I dag består koret både af sangere på gymnasiet og en stor gruppe tidligere elever og sangere fra diverse studiemiljøer i Aarhus.

EVE har det seneste år haft en lang række spændende opgaver i kalenderen med adskillige koncerter rundt omkring i landets kirker, medvirken på tv·2’s udsolgte 40-års jubilæumsturné, medvirken i Min sang til Danmark på DR1, både i udsendelser, musikvideo og til koncertopførelsen af Steffen Brandts "E-45 i nordgående retning" og endelig 3 gulddiplomer og en samlet hovedpris, en såkaldt Grand Prix, ved International Youth Music Festival i Bratislava i juli 2022.

Billetter koster 80 kr. i forsalg. 60 kr. for studerende + gebyr.

85 kr. / 65 kr. i døren.