Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Tirsdag d. 29. november 2022, kl. 20:00
Naura og Lyt
110 ,- Børn u. 12 og studerende: 75 ,-
Julekoncert med Naura og Lyt

Det er en årelang tradition, at to af Aarhus’ bedste kor synger julen ind til en fælles koncert i Skt. Lukas Kirke – således også i år.

Det sker tirsdag d. 29. november, hvor du kan høre stemningsfulde sange og salmer. Korene tager traditionen tro hele kirkerummet i brug til at male store lydbilleder og svøbe dig i julefornemmelser. Så forbered dig på surround sound, tindrende øjne og duften af gran, og gå hjem med en god portion jul i lommen.

Billetpriser:

Standard: 110 ,- Børn u. 12 og studerende: 75 ,-

Køb billetter via dette link:  https://billetfix.dk/da/e/julekoncert-med-naura-og-lyt-i-lukaskirken

Koncerten starter kl. 20. Dørene åbner 19:15.

Om Lyt

Lyt er et rytmisk a cappella-kor, hvis repertoire præges af bløde samklange, smukke melodier og stærke tekster fra danske og skandinaviske sangskrivere. Sangene skal, som korets navn slår fast, netop lyttes til og mærkes, mens de sniger sig ind i øregangen og finder vej helt ind i hjertekulen. Det aarhusianske kor har optrådt som backing for bl.a. Tina Dickow, Thomas Buttenschön, Kajsa Vala og In Lonely Majesty og turneret i Danmark og Tyskland.

Om Naura

Naura er et århusiansk a cappella-kor, der med 21 dygtige sangere forener 8-stemmige korsatser tilført human beatbox. Med rødder i den nordiske klang, synger Naura sange, der fortæller glade, triste, skæve og sjove historier. Naura arbejder dynamisk med repertoiret og afsøger løbende nye måder at fremføre den nordiske lyd på.