Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Fordybelseskoncert med Marc Facchini

MAR
29

Fordybelseskoncert med Marc Facchini


Dato Onsdag d. 29. marts 2023, Kl. 19:00 til kl. 19:45
Sted Sankt Lukas Kirkeplads 1, Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C
Medvirkende
Marc Facchini
Pris
Gratis
Fordybelseskoncert med Marc Facchini

FORDYBELSESkoncerter er en koncertform, hvor publikum får mulighed for at slappe af, give sig hen og fordybe sig i musikkens verden og få en pause fra den pulserende verden udenfor.

Publikum ligger på yogamåtter med puder og tæpper. Der bliver ikke klappet mellem numrene, og både artist og publikum får mulighed for at opnå et anderledes fokus og nærvær omkring musikkens univers.

Kunstneren der vil indtage fordybelsesrummet med os denne aften er Marc Facchini. En ener på den danske musikscene. I starten af 2010’erne var den dansk/italienske sangskriver frontmand i det KarriereKanon-vindende rockband Mescalin Baby, og senere i det genrebrydende artpop-projekt Mother Lewinsky. Siden 2015 har han turneret land og rige rundt, med sit dansksprogede soloprojekt, hvor Facchini’s psykedeliske neo-folk har fortryllet publikum på alt fra store festivalscener til tætpakkede dagligstuer.

Bosat i København, opvokset på en teaterskole i Bakkebølle (hvor kragerne vender), og med en slægt bestående af alt fra håndværkere og læger til skuespillere og svindlere, bruger Facchini sin baggrund og sine omgivelser, til at skrive sange der kræver fordybelse. Sange om krop, finanser, forvandling, filosofi, religion, seksualtiet, spiritualitet og død.  Sange skrevet ud fra forfatteren og forbilledet Hunter S. Thompson’s tese om, at man nogle gange er nødt til at fortælle en løgn for at komme tættest muligt på sandheden. Og sange der i den grad folder sig ud, når de opføres i et kirkerum. 

Koncerterne er arrangeret i samarbejde med UnCover Music og støttet af Aarhus Kommunes pulje KoSA, der støtter samspillet mellem kultur og sundhed.

Vi har måtter og tæpper, men kom i god tid, da der er begrænset antal pladser.