Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Minikonfirmand: Rollespilsweekend om De første kristne

APR
22

Minikonfirmand: Rollespilsweekend om De første kristne


Dato Lørdag d. 22. april 2023, Kl. 09:00 til kl. 21:00
Sted Langenæskirken, 8000 Aarhus C
Pris
Gratis
Minikonfirmand: Rollespilsweekend om De første kristne

At være minikonfirmand er et frivilligt og gratis tilbud fra Folkekirken til alle børn i 3. og 4. klasse. Igennem leg og kreativitet udforsker vi sammen folkekirkens traditioner og tankerne bag. Tilbuddet er til alle børn, uanset hvor du går i skole.

I Skt. Lukas Kirke samarbejder vi med Sct. Pauls Kirke og Langenæskirken om at udbyde spændende minikonfirmandtilbud. 

Minikonfirmand-weekend om De første kristne

Vi mødes i Langenæskirken, herfra går dagens program i gang og vil bringe os rundt omkring i lokalområdet. Weekenden vil bestå af mange forskellige aktiviteter, bundet sammen af en overordnet rollespilsfortælling. Børnene får ved ankomsten tildelt en rolle, et kostume og en familie. Og sammen går vi igennem en tidsportal til vikingetiden.

Rollespil, leg og bibelfortællinger

Med afsæt i et vikingeunivers vil vi lave rollespil om de første kristne. Undersøge ældgamle kristne traditioner, lave bål, gå på opdagelse i skoven og bygge vores egen kirke. Vi vil arbejde med gamle håndværk, kæmpe med sværd og skyde med bue og pil, synge og danse, få nye venner og have det rigtig sjovt. Vi har vikingetøj til alle, men hvis du selv har rollespilsvåben og tøj, må du gerne medbringe det. HUSK tøj der passer til dagens vejr!