Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Folkesangsworkshop

OKT
01

Folkesangsworkshop


Dato Søndag d. 1. oktober 2023, Kl. 12:30 til kl. 16:30
Sted Sankt Lukas Kirkeplads 1, Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C
Medvirkende
Folkesanger Mia Guldhammer, multiinstrumentalist Morten Musicus, trommeslager Benjamin Sommer
Pris
Gratis, men kræver tilmelding
Folkesangsworkshop

Find sangstemme frem og tag aktivt del i Aarhus Folk Festival når Skt. Lukas Kirke indbyder til folkesangsworkshop søndag d. 1. oktober 2023.

Mia Guldhammer, Morten Musicus og Benjamin Sommer styrer de musikalske løjer denne eftermiddag hvor sang- og livsglæde står i centrum. Alle kan være med - når vi sammen udforsker folkesange, der har rødder i fortiden og spiller ind i nutiden.

Workshoppen afsluttes med en gudstjenestekoncert i krypten under Skt. Lukas Kirke hvor præst Vibeke Houmøller medvirker.

Tilmelding til workshop senest d. 25. september til malh@km.dk.

Hvem kan være med: alle der har lyst til at synge – der er intet krav om at man kan læse hverken noder eller bogstaver.

Mia Guldhammer er sangerinde og har hele livet sunget fortid og nutid sammen med sin skønne mørke og melodiøse stemme. Mia er bl.a. kendt fra forestillingen Ragnarok i DR Koncerthuset og gruppen Virelai, der spiller op landets mange forhistoriske markeder.

Morten Musicus har i en menneskealder spillet fortidens instrumenter ind i nutidens folkemusikalske univers, når han optræder med nærvær og entusiasme på landets store og små scener - solo eller i samspil med andre.

Benjamin Sommer er percussionist med hjerte for hele verdens folkemusik, som han giver videre med en smittende livsglæde både fra scenen og til næste generation i undervisningslokalet.

Mia, Morten og Benjamin har spillet sammen på kryds og tværs gennem flere år og byder nu os alle ind i deres musikalske univers fyldt med sang, dans og rytme.

Dagens program:

12.30 -13.00 Velkommen og fællesspisning

13.00 -14.00 Workshop

14.00 – 14.15 Pause

14.15 – 15.15 Workshop

15.15 -15.30 Klargøring til gudstjenestekoncert

15.30 -16.30 Gudstjenestekoncert

16.30 Kaffe og kage