Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

På Eventur med H.C. Andersen - Eventyr møder mindfulness og meditation

NOV
08

På Eventur med H.C. Andersen - Eventyr møder mindfulness og meditation


Dato Onsdag d. 8. november 2023, Kl. 19:00 til kl. 19:45
Sted Sankt Lukas Kirkeplads 1, Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C
Pris
Gratis
På Eventur med H.C. Andersen - Eventyr møder mindfulness og meditation

PÅ EVENTUR

med H.C. Andersen

Eventyr møder mindfulness og meditation.

Lyset i rummet er dæmpet, der leges med farverne for at give varme og stemning. En professionel skuespiller oplæser H.C. Andersens eventyr. Der er mulighed for at lægge sig ned på en måtte med pude og tæppe over sig. Vi lukker øjnene og giver vores altid aktive synssans en pause, og skaber plads til høresansen og vores fantasi. Vi er i et trygt rum sammen med andre, der også lytter til de gode historier og giver plads til at roen kan indfinde sig i kroppen og sindet.

Når man er barn, får man læst historier højt af forældre og bedsteforældre, men hvorfor slutter det pludselig? Noget der er så rart og dejligt, behøver da ikke pludselig at stoppe. Man får at vide, at nu kan man jo selv læse, og så slutter oplæsningen pludselig. PÅ EVENTUR genoptager højtlæsningen, for den kan virkelig noget.

Mange lytter mere og mere til lydbøger, og her tager vi det et skridt videre, måske er det et skridt frem, måske er det tilbage, i hvert fald er bøgerne denne dag oplæst for dig af et tilstedeværende menneske. Oplevelse er live. Alt er lige nu og her – i et rum, der giver ro i krop og sind, og giver fantasien plads i fællesskab med andre.

Varighed: 45-60 minutter.

Gratis adgang, alle er velkomne.

Vi har yogamåtter, puder og tæpper til de første 25.
Medbring gerne selv yogamåtte, pude og tæppe.

Arrangør: KULTUR SAMLER og Skt. Lukas Kirke

Tak til: Aarhus Kommune