• This event has already taken place.
Tirsdag d. 30. april 2019, kl. 19:30

Kom og vær stille sammen – og skriv

Med båndet oplæsning af digteren MADS MYGIND

Den 30. april kl. 19.30 inviterer Skt. Lukas Kirke til Silent Writing. Sammen skal vi bruge halvanden time i stilhed og opleve, hvordan kirkerummet kan inspirere os hver især til en tekst eller nogle notater, der måske, måske ikke, kan bruges til noget bagefter. Nogle ord, der får dagens tanker ud af hovedet, der måske kan danne rammen for en fiktion, for selvindsigt eller -udsigt, for intet som helst eller for noget helt fjerde. Det eneste, det kræver, er med andre ord, at du medbringer pen og papir og så sætter dig godt tilrette, lader stilheden sænke sig og imens skribler det ned, der falder dig ind.

Undervejs vil der blive afspillet stille musik samt en båndet oplæsning – skabt til lejligheden – af digteren MADS MYGIND. Mads debuterede med samlingen FØR VI HAR SET OS OMKRING og har siden udgivet en række bøger samt i en lille evighed medvirket til at fremme det litterære miljø i Aarhus.

Initiativtagerne til arrangementet er Marie Hauge Lykkegaard og Rasmus Lund Nielsen, som sammen har lavet en række arrangementer og workshops, der har sat fokus på det at skrive og redigere tekster.

Arrangementet er gratis, og alle er velkomne.