Mandag d. 10. juni 2019, Kl. 11:00 til kl. 12:30

Gudstjeneste for alle sanser – et fællesskab under åben himmel på tværs af generationer med musik, nadver og bål.

Ved gudstjenesten medvirker det rytmiske kor Guess What, musiker Jesper Vinther og sognepræst Vibeke Houmøller.
Gudstjenesten finder sted i skoven ved Kalvehaven, populært kaldet Engen. Indgang fra Skovbrynet over for Marselisborg Gymnasiums bagindgang. Der kan bestilles kirkebil til gudstjenesten.
Vær opmærksom på at p.g.a. løbet Royal Run vil der være nogle af vejene i området som er spærret.
Det gælder ikke Skovbrynet, hvor der også er parkeringsmuligheder.

Medbring stole og tæpper til at sidde på. Kirkens caféstole stilles op, til dem der har særligt brug for det.
Efter gudstjenesten er der kaffe. Medbring frokostkurven og vær med til at bage snobrød over bålet.

NB. Regner det meget aflyses gudstjenesten via kirkens hjemmeside.

Præst Vibeke Houmøller, musiker Jesper Vinther og koret Guess What
Skoven ved Kalvehaven, populært kaldet Engen