×

Advarselsmeddelelse

  • This event has already taken place.
Torsdag d. 21. marts 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:00

I løbet af vinteren vil Henrik Hansen og Karsten Trochmann vise den amerikanske bibelfilmatisering, miniserien The Bible, over 5 aftener. Filmvisningen bliver efterfulgt af debat om filmen og præst Henrik Hansen vil forsøge at svare på alle salens spørgsmål. 

Der er blevet sagt og skrevet meget om serien. 

Her et uddrag af Carsten Riis Jensens anmeldelse af serien på film&tro

"Dramadokumentaren "The Bible" blev sendt på History Channel over fem søndage op til påsken 2013. Serien fik rigtig meget medieomtale, først og fremmest fordi produktionsselskabet brugte alle mulige midler til at promovere serien via Twitter, Facebook, musikvideoer, konkurrencer, mm.

Serien blev en kæmpe succes med over 10 mio. seere til hvert afsnit - og med genudsendelserne ugen efter blev seertallet næsten 70 mio.

History Channel er kendt for at sende store og dyrt producerede dramadokumentarer, og her passer "The Bible" perfekt ind. Serien er lavet med fokus på de mest dramatiske sekvenser fra de bibelske beretninger. Der er brugt masser af special effects, og de enkelte beretninger kædes sammen af en fortællerstemme.

Fem afsnit
Serien består af fem afsnit á 1½ time:

  • Afsnit 3 - 24. januar: Zedekias, fangenskabet i Babylon, Daniel, romersk besættelse, Jesu fødsel
  • Afsnit 4 - 28. februar: Jesu liv, miraklerne, disciplene, skærtorsdag
  • Afsnit 5 - 21. marts: Langfredag, korsfæstelse, opstandelse, pinsen, Paulus, Johannes’ Åbenbaring"

Afsnittene kan sagtens ses uafhængigt af hinanden. Så det er ikke for sent at hoppe på nu, hvis du ikke var med i efteråret. 


Medvirkende
Præst Henrik Hansen
Pris
Gratis