• This event has already taken place.
Mandag d. 15. april 2019, kl. 19:00

Händels Messias i Sankt Lukas Kirke.

I Danmark oplever vi oftest Händels store kor- og orkesterværk ved juletid, men dette storslåede værk er ikke kun fortællingen om jul, det er også fortællingen om påske, og den ånd forsøger vi med denne koncert at forfølge.

I Sankt Lukas Kirke opføres Messias mandag d. 15. april 2019 med Ensemble Magdalena. Ensemblet består af barrokinstrumentalister og sangere fra hele Europa.

Ensemblet består af syv instrumentalister og otte sangere – med denne kammeropsætning kommer vi nærmere Händels oprindelige opsætning af Messias fra 1742 end de normale store koropførelser med et brus af 100 stemmer og større orkestre, som oftest høres i kirker og koncertsale.
Ensemble Magdalena ønsker at give publikum en intim og autentisk koncertoplevelse.

Opsætningen er tilrettelagt, så publikum får de vigtigste dele af historien med og kan lytte til de kendte satser i værket - her iblandt det store, flotte Halleluja-kor og selvfølgelig den store fuga og sidste sats ”Amen”.

Koncerten begynder kl. 19.00 og varer ca. 1 time og 30 min.

Koncerten er arrangeret af MusikerPlatform.
Vi byder alle velkommen til denne smukke musikalske oplevelse i påsken.
Entré: 100 kr.
-v. indgangen