Tirsdag d. 6. august 2019, kl. 19:30

Traditionen tro inviterer alle Midtbyens Kirker på kirkestafet hen over sommeren. 10 spændende aftener i 10 meget forskellige kirker.

Temaet for årets stafet er: ”Kunsten i kirken”, og i Sankt Lukas Kirke har vi koblet følgende underoverskrift på - På vej mod de 100 år - og i gang med en make-over.

Sankt Lukas Kirke er igennem den store tur og den 3. november åbner vi med en nyrenoveret kirke med nyt gulv og strålende nykalkede vægge.

Til kirkestafetten mødes vi i Sognehus-kirken, som er blevet et spændende kirkerum bl.a. med et nyt alter malet af selveste Hans Krull.

Vi får besøg af historikeren Henrik Fode, som fortæller træk af kirkens og Frederiks-bjergs historie, og vi skal synge fællessange og hygge os med dejlige forfriskninger i krypten.

Vi glæder til at se både " gamle " og nye ansigter.

Der er gratis entré.