Torsdag d. 28. marts 2019, Kl. 07:30 til kl. 08:30

Start dagen med en kop næstekaffe, når vi her i kirken inviterer til podcast, samtale og eksistentielle overvejelser på vej til arbejde.

Vi starter med at lytte til en episode af folkekirken.dk's podcast ”Næstekaffe”, hvor tv-vært og skuespiller Pelle Hvenegaard og præst Pernille Østrem taler sammen om meningen med livet. Baggrunden for samtalen er, at Pernille Østrem er selvvalgt barnløs, og at Pelle Hvenegaard og hans hustru har været igennem, hvad han selv betegner som 6 år i fertilitetshelvede, før han fik sit største ønske opfyldt – nemlig at blive far. Undervejs bliver de klogere på hinandens livsvalg, på hvor de alligevel er ens, og endda en smule klogere på meningen med livet.

Kom og mærk kirkerummets ro, mens du nyder en stille start på dagen med en god kop kaffe og en god podcast.

Bagefter er der morgenbrød og samtaler om podcasten og meningen med livet. Vi lover, du går herfra med en anderledes start på dagen, noget at tænke over, og et indspark til resten af din dag.

Arrangementet varer 1 time, så du kan nå på arbejde bagefter.

Eventen er en del af konceptet ”Næstekaffe”, hvor folkekirken gerne vil inspirere til og skabe et rum for de eksistentielle emner, der ofte ikke er tid eller mod til at tale om i en travl hverdag.

Tid: Torsdag d. 28/3 kl. 7.30-8.30

Sted: Sankt Lukas Kirke, Skt. Lucas Kirkeplads 1, Århus

Det praktiske: Du kan bare dukke op – der er ingen tilmelding.