Torsdag d. 28. marts 2019, Kl. 10:00 til kl. 13:00

Få input til både dig og din baby, når vi inviterer til en hel formiddag med babysalmesang, podcastvandring med barnevogn, frokost og samtaler med andre, der står samme sted i livet som dig. Deltag i hele arrangementet, eller kom til den sidste del alt efter, hvad der passer i jeres hverdag og rutiner.

Kl. 10-11: Vi starter med et særarrangement af babysalmesang, hvor du og dit barn kan få en fælles musikalsk oplevelse. Og hvor der er mulighed for at lægge grundlaget for en god, lang middagslur.

KL. 11: Vi putter babyerne i barnevognen og går på tur med podcast i ørerne. Vi lytter til en episode af folkekirken.dk's podcast ”Næstekaffe”, hvor journalist Lea Korsgaard og præst Birgitte Kvist Poulsen taler sammen om fællesskab: Om det forpligtende fællesskab. Om det geografiske fællesskab. Og om betydningen af fællesskab. Der bliver også plads til at tale om håb og om en dag at opdage, at livet ikke er uendeligt.

Efter podcastvandringen samles vi i sognehuset til frokost og samtale om podcasten og om fællesskab.

Arrangementet slutter kl. 13.

I er velkomne til kun at deltage i podcastvandring og efterfølgende samtale og frokost, hvis det passer jer bedre.

Arrangementet er en del af konceptet ”Næstekaffe”, hvor folkekirken gerne vil inspirere til og skabe et rum for de eksistentielle emner, der ofte ikke er tid eller mod til at tale om i en travl hverdag.

Tid: Torsdag d. 28/3 kl. 10-13 (inkl. babysalmesang) eller kl. 11-13 (uden babysalmesang)

Sted: Sankt Lukas Kirkes sognehus, Skt. Lucas Kirkeplads 1, Århus

Det praktiske: Der er tilmelding via sktlukaskirke.dk/podcastvandring. Der er plads til max 30 forældre + baby. Frist 26. marts.

Pris: 30 kr. for lækker øko-frokost fra Cafe Glad. Betales via mobilepay til Præst Vibeke Houmøller på 20 12 40 08 - skriv "podcast". Tilmeldingen er først gældende, når du både har mobilepayet og udfyldt tilmeldingsformularen.

Husk at medbringe høretelefoner og telefon eller lignende, du kan downloade podcast til.