Torsdag d. 28. marts 2019, Kl. 20:00 til kl. 21:30

Til jer, der er til dybe samtaler over et glas god rødvin:

Podcast og eksistentielle samtaler om at være menneske

Hvornår har du sidst delt dit liv og dine overvejelser med andre? Altså ikke de umiddelbare hverdagsting, men mere eksistentielle overvejelser. De overvejelser, som vi alle sammen har om livet, men sjældent taler så meget om, selv om det kan være enormt stærkt, når vi deler dem.

Slut dagen af med fordybelse, hygge og eksistentielle overvejelser, når vi her i kirken inviterer til podcast og efterfølgende samtale over et godt glas vin.

Vi starter med at lytte til en episode af folkekirkens podcast ”Næstekaffe”, hvor musiker Peter Sommer og præst her i kirken Vibeke Houmøller taler sammen om tvivl – i karrieren, kærligheden og livet. Om hvordan tvivl ændrer sig igennem livet. Og om tvivl egentlig er en dårlig eller god ting.

Kom og mærk kirkerummets ro, mens du lytter til deres overvejelser om et af grundvilkårene ved at være menneske.

Bagefter er der vin og samtaler om podcasten og om tvivl. Bliv klogere på andre mennesker og på dig selv.

Eventen er en del af konceptet ”Næstekaffe”, hvor folkekirken gerne vil inspirere til og skabe et rum for de eksistentielle emner, der ofte ikke er tid eller mod til at tale om i en travl hverdag.

Tid: Torsdag d. 28/3 kl. 20.00-21.30.

Sted: Sankt Lukas Kirke, Skt. Lucas Kirkeplads 1, Århus

Det praktiske: Du kan bare dukke op – der er ingen tilmelding.

Vibeke Houmøller, Maria Louise Bøg Sørensen, Mia Schmidt-Mikkelsen
Kirken