• This event has already taken place.
Mandag d. 29. april 2019, Kl. 20:00 til kl. 21:30

Præst Maria Louise Bøg Sørensen og kirke- og kulturmedarbejder Lærke Hansen holder sanselig gudstjeneste.

En gudstjeneste for både sjæl og krop.
Med udgangspunkt i bevægelse, bøn, rolig musik og bibelske tekster vil vi mødes i kirkerummet til en gudstjeneste, der udfordrer sanserne, fysikken og sindet.
Kroppen afspændes, og vi lukker op for hele sanseapparatet med dybe åndedræt, bøn og blide bevægelser.

Gudstjenesterne finder sted i kirkerummet. Efterfølgende er der en lille forfriskning.
Kom i behageligt tøj, medbring gerne varme sokker og en lille trøje, da vi skal være på kirkegulvet. Vi har yogamåtter og tæpper du kan låne.

Alle er velkomne – kom lige som du er.

Hørt fra en deltager ved sanselig gudstjeneste under Århus Yogafestival: "...var til aftenandagt i kirken med bevægelse af kroppen, blidt vejledt af en af festivalens dygtige frivillige og smukke ord fra en dygtig præst i bare tæer. "

Præst Maria Louise Bøg Sørensen og Kirke- og kulturmedarbejder Lærke Hansen