×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 26. marts 2020, Kl. 19:30 til kl. 22:30

Koncerten er udskudt pga. coronavirus 

Nye datoer og billetter
Vi annoncerer en ny dato for koncerten, så snart det er os muligt. Billetter, der er købt til den oprindelige koncert, kan stadig anvendes på ny dato. Du vil modtage nærmere information fra din billetudbyder.

Perfect Harmonies – A Classical Journey

Blake & Ann-Mette Elten

Der venter en helt særlig og fantastisk oplevelse, når Englands absolut førende vokalgruppe, Blake, sammen med Ann-Mette Elten gæster Sankt Lukas Kirke.

Efter 25 år som forsanger i På Slaget 12 tog Ann-Mette i 2012 et højst uventet skridt og udgav albummet ”Adagio - 12 klassiske sange” med et udvalg af nogle af de helt store sange fra det klassiske repertoire. Albummet blev indspillet med Prag-Philharmonikerne i Rudolfinum-koncertsalen i Prag og indeholder arier og sange af blandt andre Puccini, Schubert, Offenbach, Verdi og Dvorak. Det udløste en guldplade for over 13.000 solgte eksemplarer, hvilket i Danmark anses for at være et meget stort antal for et rent klassisk album.

Siden har Ann-Mette haft flere af de klassiske sange på repertoiret, hvilket har udløst stående ovationer fra et publikum, der er blevet både overrasket og overvældet. At en sangerinde med så meget pop i bagagen også mestrer denne genre, var der ingen, der havde regnet med.

Nu er der en enestående chance for at opleve dette sammen med Englands førende vokalgruppe Blake.

Blake der består af Ollie Baines, Stephen Bowman & Humphrey Berney har tidligt i deres karriere været på turne i Danmark sammen med Thomas Eje & Lene Siel. Dette kort efter, de vandt en UK Grammy for bedste klassiske album. Her tog de publikum med storm – en stemmeharmoni uden sammenligning samt charme og talent, der tager pusten fra publikum.

Blake har mere end 150 TV-optrædender bag sig, og har ved flere lejligheder optrådt med blandt andre Dame Shirley Bassey & Katherine Jenkins. Gruppen har desuden også gentagne gange været inviteret til at optræde ved begivenheder med deltagelse af det engelske kongehus. I Danmark har vi også tidligere kunnet nyde disse fantastiske herrer på DR´s Store Juleshow.

Forvent at blive blæst omkuld af Blake, når de synger store operaklassikere som ”Nessun Dorma”, samt velkendte hits fra musical og filmverdenen, og nyd Ann-Mette Elten synge store klassiske sange som ”O Mio Babbino Caro” og ”Ave Maria” med en så følelsesfuld indlevelse, at man nærmest føler sig hensat til koncerter med de helt store internationale stjerner gennem tiden. Og oplev endelig Blake og Ann-Mette Elten forene stemmerne, når de sammen giver nyt liv til flere store klassikere.

Billetter kan købes her.

Medvirkende
Blake & Ann-Mette Elten
Pris
315 kr.