• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 10. november 2019, Kl. 14:00 til kl. 16:00

Mød Forfatteren Karen Fastrup til forfattergudstjeneste i Sankt Lukas Kirke. Karen Fastrups seneste udgivelse, ”Hungerhjerte”, er en autofiktiv roman om angst, kærlighed, sex og terapi:

En kvindelig forfatter er flyttet hjem til Danmark efter at have boet nogle år i Tanzania. Hun er del af et københavnsk kulturmiljø, og hun forelsker sig begærligt i en musiker, som hun flytter ind hos sammen med sin voksne datter. Men umærkeligt svinder lyset omkring hende, om natten vågner hun med et sæt. Hun ved godt, hvordan ordentlige mennesker opfører sig. De er afdæmpede og rummelige. Men inde i hendes hoved traver et vilddyr rundt under en udspændt hinde.

Romanen er indstillet til DR Romanprisen 2019 og præmieret af Statens Kunstfond som et værk af særlig høj kunstnerisk kvalitet. Karen Fastrup debuterede i 2000 med romanen ”Brønden”.

Vibeke Houmøller
Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus, Danmark