Onsdag d. 17. juli 2019, Kl. 22:00 til kl. 23:00

Jazzgudstjeneste onsdag d. 17. juli kl. 22 i Sct. Pauls Kirke.

En sanselig, stemningsfyldt og anderledes gudstjeneste, hvor ordet og musikken smelter
sammen til en helhed.

Igen i år bydes der traditionen tro på jazzgudstjeneste som en del af Aarhus Jazz Festival - men denne gang helt ekstraordinært i Sct. Pauls Kirke. Skt. Lukas Kirke er nemlig lukket pga. renovering, så derfor er vi i år rykket over i Sct. Pauls Kirke.

Musikerne Pojken Flensborg, Hans Mydtskov og Torben Bjørnskov, som spiller sammen i Nordens Tone, og som derudover hver især optræder som solister og sidemen i en lang række konstellationer på indspilninger og ved koncerter, lægger den musikalske bund til en sanselig, stemningsfyldt og anderledes gudstjeneste, hvor ordet og musikken smelter sammen til en helhed a la Jazz 'n' Poetry.

Musikerne improviserer over sange og salmer, som kredser om et tema, og undervejs reflekterer sognepræst Vibeke Houmøller over emnet, mens musikerne leger med.

Foto: Al Brian Dalager.

Præst: Vibeke Houmøller, musikerne: Pojken Flensborg, Hans Mydtskov og Torben Bjørnskov,
Sct. Pauls Kirke