• This event has already taken place.
Søndag d. 23. juni 2019 (hele dagen)

I vinter fik vi Søren Kierkegaard-input til hjerne, intellekt og lattermuskler takket være Henrik Hansens levende formidling, men nu skal vi have hele kroppen med.

Bussen kører fra Århus fredag morgen og er tilbage lørdag sidst på dagen. Vi skal på Kirkegaards-byvandring i København med en vidende guide. Vandringen er på små 5 km og fører os rundt i det indre København.

Prisen kommer til at ligge på 950-1200 kr. alt efter hvor mange, der deltager. Inklusive i prisen er: bustur, hotel v. banegården m. morgenmad.

Bussen står til vores rådighed, så der kan arrangeres en tur efter jeres ønske – fx ’Rungsted Lund’ el. Dyrehavsbakken for at se ’Matador-byen’. Der kan komme små ekstra udgifter til entréer. Max 49 pladser.

Tilmelding skal ske senest d. 23. juni til kirkekontoret – betaling senest 1. juli.

"Tab for alt ikke lysten til at gå!”

- Søren Kierkegaard.

”Vi glæder os til at komme på tur med jer!”

Henrik Hansen og Søren Eriksen

Henrik Hansen, Søren Eriksen