• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 3. september 2019, Kl. 13:00 til kl. 15:00

Sankt Lukas Kirkes cafe, hedder Kaffe og Kultur og mødes hver den første tirsdag i måneden kl. 13-15. Caféen er for alle, der har lyst til at mødes og hygge sig med andre omkring kaffe og kulturelle inputs.

Nogle gange er vi hjemme i kirken, andre gange skal vi på udflugt, men mødestedet er altid Sankt Lukas Kirkes Sognehus.

Denne tirsdag skal det handle om Halfdan Rasmussen. Ordekvilibrist, forfatter og en af Danmarks mest populære digtere, der især er kendt for sine børnerim og -remser. Vi skal synge Halfdan-sange, dykke ned i Halfdans liv og forfatterskab, høre podcast om Halfdan Rasmussen og Ester Nagel, læse digte op og snakke om vores egne yndlings Halfdan-rim.

Kaffe og Kultur er gratis og alt andet end en lukket klub. Så kom endelig forbi og få en kop og en snak og lidt godt til hjernen.

Vi ses!

Kirke- og kulturmedarbejder Lærke Lilholt Hansen