Søndag d. 6. oktober 2019, kl. 13:00

For første gange nogensinde deltager Sankt Lukas Kirke i Aarhus Folk Festival med en folkemusikgudstjeneste.

Trioen Jensen, Bugge og Høirup vil sammen med sognepræst Vibeke Houmøller styre de musikalske løjer i en gudstjeneste, hvor spille- og livsglæde er omdrejningspunktet.

Alle er velkomne til at tage et instrument med og fra siddepladser rundt omkring i kirkerummet joine trioen på fællessangen - det bliver en gudstjeneste fuld af fællesskab og interaktion.

Om formiddagen vil trioen gennemgå gudstjenestens repertoire med alle, der har lyst til at kende melodierne på forhånd. Blad- og gehørspil er også muligt og velkomment!

Vil du spille kirkekoncert?

Går du med en drøm i maven om at optræde i Aarhus C og at kaste dig ud i kirkekoncertgenren alene eller sammen med andre?

Fredag d. 4. oktober og lørdag d. 5. oktober vil der være mulighed for at bruge Sankt Lukas Kirkes lokaler til koncerter.

Vi stiller vores sognehuskirke gratis til rådighed når du/I giver gratis koncert i forbindelse med Aarhus Folk Festival.

Koncerterne vil blive annonceret via vores hjemmeside og Facebook.

Har du/I lyst til at være med eller ønsker at høre mere om projektet, så kontakt projektleder Maria Louise Bøg Sørensen på malh@km.dk senest 1. september.

Trioen Jensen, Bugge og Høirup samt præst Vibeke Houmøller
Sognehuskirken