Mandag d. 18. november 2019, kl. 19:30

Præst Maria Louise Bøg Sørensen og kirke- og kulturmedarbejder Lærke Hansen holder sanselig gudstjeneste. Og denne gang bliver noget ganske særligt, da vi har inviteret pianist Hanne Korsgaard til at lege med på vores nye flygel. Hanne vil improvisere og spille meditative klange under vores bevægelser og ord. Glæd dig til en helstøbt oplevelse ud over det sædvanlige.

En gudstjeneste for både sjæl og krop.
Med udgangspunkt i bevægelse, bøn, rolig musik og bibelske tekster vil vi mødes i kirkerummet til en gudstjeneste, der udfordrer sanserne, fysikken og sindet.
Kroppen afspændes, og vi lukker op for hele sanseapparatet med dybe åndedræt, bøn og blide bevægelser.

Gudstjenesterne finder sted i kirken. Efterfølgende er der en lille forfriskning. Kom i behageligt tøj, medbring gerne varme sokker og en lille trøje, da vi skal være på gulvet. Vi har yogamåtter og tæpper du kan låne.

Alle er velkomne – kom lige som du er.

Præst Maria Louise Bøg Sørensen og Kirke- og kulturmedarbejder Lærke Hansen, Pianist Hanne Korsgaard
Kirken