Torsdag d. 6. februar 2020, Kl. 13:30 til kl. 14:30

Basarkredsen mødes to gange om måneden og nørkler, hygger og drikker kaffe.

Har du lysten og tiden til at deltage i det frivillige arbejde, er du meget velkommen i vores kreds. Du er velkommen til at møde op og se, hvad vi beskæftiger os med; der er gang i både strikkepinde og synåle m.m. Vi begynder med en kop kaffe/te og "beundrer", hvad vi har haft gang i hjemme siden sidst og så nørkler vi derudaf. Har du lyst og evt. gode ideer, så mød endelig op.

Vi mødes 1. og 3. torsdag i måneden kl. 13.30 i sognehuset. Alt, hvad vi fremstiller, bliver solgt/bortloddet ved vores årlige novembermarked. Pengene, der kommer ind, går til menighedsplejens vigtige arbejde i sognet.

For mere information kontakt venligst Hedvig Jørgensen, Marselis Boulevard 34, 3. tv. Tlf. 86290570 / 20655428, mail: hmejoergensen@gmail.com eller Lillian Østrup på mail: basarkredsen@gmail.com

Hvert år arrangerer Basarkredsen Sankt Lukas Kirkes novembermarked.

Basarkredsen
Sognehuset