×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 5. maj 2020, kl. 17:00

Kom omkring væsentlige emner i kristendommen med oplysning og oplevelse!

Folkekirken i Aarhus midtby tilbyder igen et kursus i kristendom: Eksistens og kristendom 2019-20 med en blanding af oplevelse og foredrag. Det er nemt at deltage: Meld dig til mail-listen eller sms-listen og få besked om de foredrag og oplevelser, du ønsker at deltage i.

Sådan foregår det:

  • Send en mail til Bent Arendt på BRAR@km.dk eller ring på telefon 29728521 med ønske om at komme på mail- eller sms-listen.
  • En uge før hvert foredrag og oplevelse modtager du en mail eller sms, som du skal give tilbagemelding på. Du skal kun oplyse, om du ønsker at deltage og ønsker aftensmad à 50 kr. Så er du med og kan blot møde op. Deltagelse er gratis. De fleste arrangementer foregår den første torsdag i måneden.
  • Ud over hver enkelt oplevelse, vil der blive tilbudt billetter til særlige musikalske oplevelser.

Tirsdag den 5. maj kl. 17.00-19.00 (Bemærk: Tirsdag!)

Professor Kirsten Nielsen 

Er Bibelen troværdig?

Bibelen er en samling skrifter, der er blevet til over en lang periode. Den er ikke en manual, man kan slå op i for at finde løsninger på livets problemer, men en mangfoldig fortælling i mange forskellige sprog og billeder om forholdet mellem Gud og mennesker. Hvilket sprog kan gøre Bibelens tale troværdig i de forskellige skrifter, hvordan kan det give mening og betydning, og hvor kan læseren genspejle sit liv i fortællingen.

Efter foredraget er der forårsafslutning på café.