Fredag d. 13. december 2019, kl. 17:30

Til luciaaften i Sankt Lukas Kirke er der både mulighed for at læne sig tilbage og nyde luciastemningen eller at gå med og være en del af optoget.

Kom og vær en del af hele Frederiksbjergs stemningsfulde luciaoptog i Sankt Lukas Kirke. Vi drømmer om at lave et mangfoldigt luciaoptog, hvor voksne og børn sammen kan få lov at skabe luciamagi. Drenge, piger, mænd og kvinder - alle kan være med.

Medbring din egen luciakjole, hvide skjorte eller lagen. Vi har få børnekjoler som kan lånes. Alle der ønsker at deltage i luciaoptoget kommer kl. 17.00 - omklædte. Efter luciaoptog, luciafortælling og fællessang i kirken er der indrettet folkekirkekøkken i krypten.

Tilmeld jer til aftensmad + luciaoptog ved at skrive til Maria Louise på malh@km.dk. Aftensmaden koster 25 kr. for voksne og er gratis for børn.

For bare at nyde en stemningsfuld aften på kirkebænken kommer man selvfølgelig bare forbi - ingen tilmelding påkrævet.

Maria Louise Bøg Sørensen, Vibeke Houmøller, Lærke Hansen