• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 12. november 2019, kl. 10:00

Babysalmesang foregår i kirkerummet, hvor vi synger, lytter, sanser og danser. Babysalmesangen skaber en unik kontakt mellem det lille barn og den voksne.

Din stemme er en af de vigtigste i dit barns liv; derfor er det ikke vigtigt, hvor godt du synger, men at du synger.

Babysalmesang stimulerer barnets sansemotoriske, følelsesmæssige, sociale- og sproglige udvikling. Babysalmesang indbyder til nærvær og ro i en musikalsk ramme med vores salmeskat i centrum. Efter babysalmesang er det muligt at blive hængende til en kop selvbrygget kaffe og lidt snak i kirkens lokaler.

Vi udbyder årligt 4 hold babysalmesang, der forløber over 8 gange.

Efterårsholdet starter tirsdag d. 22. oktober kl. 10.00. Dit barn skal ved holdstart være mellem 2 og 6 mdr. Det er gratis at deltage i babysalmesang, men tilmelding er påkrævet.

DU KAN TILMELDE DIG EFTERÅRSHOLDET HER.

Præst Maria Louise Bøg Sørensen
Kirkerummet