Tirsdag d. 7. april 2020, kl. 19:00

The Nordic Saxophone Festival strækker sig over en uge i begyndelsen af april i Aarhus, og er designet til saxofonister på alle niveauer, baggrund og uddannelser, der ønsker at udforske saxofon-kammermusik, mødes og arbejde med andre saxofonister og ønsker at opleve, hvad vores internationale samfund har at tilbyde! 

Festivalen har eksisteret siden 2009 og har siden sin start samlet en række saxofonister fra Sverige, Norge, Danmark, Færøerne, Finland, Storbritannien, Rusland, Spanien, Polen, Frankrig, Tyskland, Holland, Italien, Schweiz, USA, Singapore, New Zealand, Japan og Argentina. 

Koncert Tirsdag 7. april 

“Hungarian (Ba)Rock”

I vil høre en samarbejdskoncert med den ungarske saxofonist Levente Puskás og deltagerne ved the Nordic Saxophone Festival. Koncerten vil bestå af György Ligetis Hungarian Rock (originalt skrevet for solo cembalo) til denne koncert arrangeret for saxofonensemble. Udover dette vil I høre en dobbelt violinkoncert af J. S. Bach arrangeret for saxofonensemble og to sopransaxofoner, samt musik af Belá Bartók og Csaba Tűzkő.

Læs mere om Nordic Saxophone Festival


Sted
Kirke, Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus, Danmark
Pris
Gratis