• Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 6. december 2019, Kl. 20:00 til kl. 22:00

Hele Danmarks alsidige vokaldronning, Cæcilie Norby, inviterer til en helt særlig julekoncert med udvalgte sange, hun holder specielt af. Både i bandsammenhæng med One Two og Frontline – og videre i sin internationale solokarriere på de præstigefyldte jazzlabels Blue Note og nu ACTmusic, har Cæcilie Norby gang på gang præsenteret en blændende og nuanceret vokal og ikke mindst i dette års udgave af Toppen af Poppen!

Hun har en spændvidde fra det powerfulde til den poetiske frasering – altid med den kendetegnende musikalske timing.

Til at fremføre de smukke julesange hun har mest kær, har hun selskab af en trio bestående af cremen af europæisk jazz:

Bassist og cellist Lars Danielsson (SE), som de sidste tre år i træk er blevet hædret med den tyske Echo Award (tysk DMA) for årets internationale bassist.

Pianist Søren Bebe har udgivet adskillelige albums internationalt og er en af DKs absolutte mest elskede pianister.

Dette er en sjælden mulighed for at opleve Cæcilie Norbys fortolkninger af julens stemningsfulde sange i meget intime rammer med plads til musikalske overraskelser og øjeblikkets antændelse.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20.

Billetter kan købes på www.train.dk

Kirke, Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus, Danmark
270 kr. + gebyr