• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 4. marts 2020, kl. 19:00

Samtalekoncert

To sangskrivere, én moderator, én præst og et samtaleparat publikum, dette er de bærende elementer i dette nye koncertformat, hvor publikums tanker og refleksioner bliver en væsentlig del af koncertoplevelsen.

Samtalekoncerten begynder og slutter med musik, men alt ind i mellem er en udveksling af refleksioner og livserfaring, strøtanker og engageret debat, hvor artisterne undervejs byder ind med sange og fortællingerne bag.

Moderator på aftenen er musikeren og iværksætteren Kris Herman, som vil sørge for at fordele taletid samt give musikken plads i løbet af aftenen.

Musikken leveres af sangskriverne Kristine Hoelgaard & Rasmus Nelausen, der byder ind med sange og fortællinger, der kredser om begreberne tillid & tvivl, som er aftenens tema.

-Info om artister:

Kristine Hoelgaard:

Kristine har skrevet sange siden sin tidlige ungdom, og det har været et vigtigt redskab til at forstå livets små og store begivenheder. Den nu voksne kvinde høres i teksternes forundring over hverdagen, taknemmeligheden for livet og nærværet i en verden fyldt af savn efter ro.

Musikken er livsglad engelsksproget pop-folk med stor, nærværende stemme og eftertænksomme tekster fulde af taknemmelighed og efterårsfarver.

Kristine udgav sit debutalbum ”In the Elephant House” i september 2019, og har modtaget rosende ord fra bl.a. Gaffa, der kvitterede med 4 stjerner.

Rasmus Nelausen:

Rasmus er sangskriver, sanger og guitarist og har siden sommeren 2016 gjort sig bemærket på den danske musikscene.

Rasmus tager udgangspunkt i de følelser, der ustandseligt vælter rundt i kroppen hos alle mennesker. Kærlighed, glæde, sorg og tvivl er blot nogle af emnerne du kan forvente, når den unge sangskriver inviterer dig ind i sit indie/folk univers, der trækker tråde til både den traditionelle folkemusik og moderne indiepop.

Rasmus sendte i 2017 sin debut EP ”If strange days return” på gaden, og i marts 2020 udgiver han sin første fuldlængde plade med titlen ”September Weather”.

Kristine Hoelgaard, Rasmus Nelausen og præst Vibeke Houmøller
Sted Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C