Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Aflyst pga covid-19 Julekoncert med Paul Potts og Lene Siel - udsolgt

DEC
18

Aflyst pga covid-19 Julekoncert med Paul Potts og Lene Siel - udsolgt


Dato Fredag d. 18. december 2020, kl. 19:30
Sted Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C
Medvirkende
Paul Potts og Lene Siel
Aflyst pga covid-19 Julekoncert med Paul Potts og Lene Siel - udsolgt

Paul Potts vender tilbage til Danmark, og med sig har han Lene Siel på dette års turne.

Der er garanti for en skøn og forrygende julekoncertoplevelse, når den verdensberømte Paul Potts med pianist endnu engang folder repertoiret ud på dansk grund.

Det er 5. gang Danmark får glæde af Paul Potts’ smukke stemme, og i 2020 venter en helt særlig overraskelse til det danske publikum. Lene Siel er med som gæstesolist.

Publikum kan se frem til en varm og underholdende aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister.

Ingen havde forventet at få benene slået så meget væk under sig, da Paul Potts i 2007 stillede sig op i talentkonkurrencen ”Brittain’s got Talent” og sang den smukke arie Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot. Den tidligere telefonsælger vandt som bekendt konkurrencen og udsendte kort efter sit debutalbum, som stormede op af hitlisterne og solgte ikke mindre end 3,5 millioner eksemplarer. Og i dag har den fantastiske sanger opnået stjernestatus.

Lene Siel er en af Danmarks dygtigste sangerinder med en gudsbenådet skøn stemme. Et samlet salg på over 1 million eksemplarer af sine 11 albums, taler sit eget sprog. Lene Siel er en af vores mest populære sangerinder, og hun har gennem tiden optrådt med flere verdensstjerner – blandt andet John Denver, Roger Whittaker og ikke mindst Paul Potts. Lene Siel & Paul Potts var på turne sammen i Danmark i 2012, og nu gentages succesen.

Publikum vil opleve glæde, nærvær, eftertænksomhed og en klang af højeste klasse, når julen synges ind. 

Link til billetsalg: https://nembillet.dk/60969/Pau...