Torsdag d. 28. maj 2020, kl. 17:00

Præst Maria Louise Bøg Sørensen og kirke- og kulturmedarbejder Lærke Hansen holder sanselig gudstjeneste. I anledning af den forestående pinse har vi inviteret harpenist Tine Lilholt til at lade sine blide toner fylde rummet.

En gudstjeneste for både sjæl og krop.
Med udgangspunkt i bevægelse, bøn, rolig musik og bibelske tekster vil vi mødes i kirkerummet til en gudstjeneste, der udfordrer sanserne, fysikken og sindet.
Kroppen afspændes, og vi lukker op for hele sanseapparatet med dybe åndedræt, bøn og blide bevægelser.

Gudstjenesterne finder sted i kirken. Efterfølgende er der en lille forfriskning. Kom i behageligt tøj, medbring gerne varme sokker og en lille trøje, da vi skal være på gulvet. Vi har yogamåtter og tæpper du kan låne.

Alle er velkomne – kom lige som du er.

Præst Maria Louise Bøg Sørensen og Kirke- og kulturmedarbejder Lærke Hansen
Kirken