Mandag d. 22. juni 2020, kl. 17:00

Præst Maria Louise Bøg Sørensen og kirke- og kulturmedarbejder Lærke Hansen holder sanselig gudstjeneste.

En gudstjeneste for både sjæl og krop, der denne gang mødes ved stranden og bringer alle sanser i spil ude i det fri. Vi skal mærke både luft, sand og vand.

I tilfælde af dårligt vejer flyttes gudstjenesten til kirken. Følg med på Facebook og hjemmeside for aktuel lokalitet.

Med udgangspunkt i bevægelse, bøn, rolig musik og bibelske tekster vil vi mødes til en gudstjeneste, der udfordrer sanserne, fysikken og sindet.
Kroppen afspændes, og vi lukker op for hele sanseapparatet med dybe åndedræt, bøn og blide bevægelser.

Efterfølgende er der en lille forfriskning. Kom i behageligt tøj, medbring tøj der passer til vejret. Vi har yogamåtter og tæpper, du kan låne.

Alle er velkomne – kom lige som du er.

Præst Maria Louise Bøg Sørensen og Kirke- og kulturmedarbejder Lærke Hansen