MAJ

Sted Engen, ved Kalvehaven
Præst Vibeke Houmøller
Friluftsgudstjeneste

Gudstjeneste for alle sanser – et fællesskab under åben himmel på tværs af generationer med musik og bål.

Ved gudstjenesten medvirker musiker Jesper Vinther, sognepræst Vibeke Houmøller og kirke- og kulturmedarbejder Maria Louise B. Sørensen.

Gudstjenesten finder sted i skoven ved Kalvehaven, populært kaldet Engen. Indgang fra Skovbrynet over for Marselisborg Gymnasiums bagindgang. Der kan bestilles kirkebil til gudstjenesten.

Medbring stole og tæpper til at sidde på. Kirkens café stole stilles op til dem der har særligt brug for det.

Medbring frokostkurven og vær med til at bage snobrød over bålet efter gudstjenesten.

Regner det meget aflyses gudstjenesten via kirkens hjemmeside.