• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 15. juli 2020, kl. 22:00

En sanselig, stemningsfyldt og anderledes gudstjeneste, hvor ordet og musikken smelter sammen til en helhed.

Igen i år bydes der traditionen tro på jazzgudstjeneste som en del af Aarhus Jazz Festival, som i år pga. coronakrisen afvikles som Sommerjazz 2020.

Musikerne Pojken Flensborg, Hans Mydtskov og Torben Bjørnskov, som spiller sammen i Nordens Tone, og som derudover hver især optræder som solister og sidemen i en lang række konstellationer på indspilninger og ved koncerter, lægger den musikalske bund til en sanselig, stemningsfyldt og anderledes gudstjeneste, hvor ordet og musikken smelter sammen til en helhed a la Jazz 'n' Poetry.

Musikerne improviserer over sange og salmer, som kredser om et tema, og undervejs reflekterer sognepræst Vibeke Houmøller over emnet, mens musikerne leger med.

OBS! Pga. Covid-19 retningslinjerne kan vi ikke være så mange i kirken, som der normalt er plads til. Derfor er det nødvendigt med tilmelding.

Der er desværre ikke flere billetter.

Præst Vibeke Houmøller, Kirke- og kulturmedarbejder Maria Louise B. Sørensen og musikerne Pojken Flensborg, Hans Mydtskov og Torben Bjørnskov
Sted Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C
Gratis - men tilmelding er påkrævet