Torsdag d. 16. juli 2020, kl. 19:30

Orgel Trio no. 1

Medvirkende Olga Witte (pibeorgel), Jens Balder Sørensen (basun), Andy Jarosinski (basun)

Olga Witte har i denne koncert skabt et sammenhængende værk for pibeorgel og to basuner. Wittes musik befinder sig i et spændingsfelt mellem avantgardistisk jazz og moderne kompositionsmusik. Hun har til denne koncert også inddraget forskellige principper fra balinesiske gamelan, en musikform hun har studeret de sidste 15 år, men det er jazzen, der er fremtrædende.

Koncerten består af fire satser og bevæger sig fra klanglige tilstande, over frie passager og uptempo bebop til en smuk ballade.

Musikken er skrevet til improvisationsmusikere, som instruktioner af forskellig præcisionsgrad, og fortolkes af de to free-jazz-basunister Jens Balder og Andy Jarosinski, mens Witte selv håndterer kirkeorglet.

Olga Witte (pibeorgel), Jens Balder Sørensen (basun), Andy Jarosinski (basun)
Sted Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C