Tirsdag d. 29. september 2020, kl. 19:00

Kirkekoncert med Thomas Buttenschøn: Noget på hjerte

Oplev Thomas Buttenschøn, sammen med FOF’s kor, i Skt. Lukas Kirke.

Fra at være Danmarks gladeste solskinstroubadour med søde sange om kærlighed og gul sne er Thomas Buttenschøn for alvor blevet en mand med noget på hjerte.

Thomas Buttenschøn har ordet i sin magt, både når han synger og skriver sange, der kalder på at blive lyttet til, og når han taler. Han har siden 2006, hvor det hele for alvor startede, udgivet adskillige albummer og haft flere store hits, såsom “Fantastiske mandag” og “Smukkere end smuk”, og alligevel overrasker han igen og igen ved at blive bedre med årene bl.a. med sin meget personlige sang “Er der godt vejr i himlen?”

Thomas Buttenschøn tager sit publikum med på en rejse, hvor han igennem sine hverdagsfortællinger, sjove anekdoter og store budskaber kombineret med sin fantastiske musik, drager folk helt ind i deres følelsers vold. Der vil uden tvivl blive grinet og fældet en tåre, og Thomas formår om nogen at skabe rum for, at det hele er okay – også i kirken.

FOF’s kor Happy Hearts medvirker ved koncerten.

Billetter kan købes via FOF.

Sted Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C
195 kr.